...Vejen til vækst
Ring uforpligtende på
97 38 17 48

Spjald Entreprenørforretning as er landsdækkende, og udfører alle former for entreprenørarbejde til både erhverv og privat, uanset om det er enkelt- eller totalløsninger.

Er du i tvivl om omfanget af en opgave i forhold til tid, materialer og pris, står vores eksperter klar til at rådgive, og det er helt uforpligtende at indhente et tilbud.

Virksomheden tilbyder blandt andet:

  • Grave- og jordarbejde for private og erhverv
  • Byggemodning
  • Terrænregulering
  • Jordflytning og bortkørsel
  • Jordanalyser for egne projekter
  • Bundopbygning
  • Finafretninger
  • Grundvandssænkning

Spjald Entreprenørforretning råder over en omfattende og moderne maskinpark, der gør os i stand til at udføre de fleste entreprenøropgaver. Vores maskinpark er professionelt vedligeholdt og består af de bedste og mest effektive maskiner med den nyeste teknologi.

Entreprenørarbejde er en fordringsfuld proces, hvor ekspertise og tillid er påkrævet. Igennem vores kendskab og erfaring i branchen og vores godt 30 kvalitetsbevidste medarbejdere, står vi bi med exceptionel fagkyndighed.

Kvalitet og udpræget høj service er i højsædet hos Spjald Entreprenørforretning, og vi garanterer, at enhver entreprise er i gode og professionelle hænder hos os

Bemærk at vi også udlejer maskiner.

Entreprenørarbejde er en fordringsfuld proces, hvor ekspertise og tillid er påkrævet. Vores mange maskiner er moderne, og er udstyret med den nyeste teknik, og vores godt 30 medarbejdere står bi med exceptionel fagkyndighed og årelang erfaring.

Kvalitet og udpræget høj service er i højsædet hos Spjald Entreprenørforretning, og vi garanterer, at enhver entreprise er i gode og professionelle hænder hos os. 

Udgravning til støbning

Vores minigraver får hurtigt gravet de fundamentsrender der skal til, så fundamentet kan støbes.

Det vil ofte være billigere at få os til at grave fundamentsrender med minigraveren, end det er at grave dem selv med håndkraft. Det skyldes, at minigraveren kun graver i den bredde der skal til, og altså ikke graver for meget sand op. Dermed bliver leje af maskinen ofte betalt i form i sparet beton.

Referencer inden for EntreprenørarbejdeSe alle

Entreprenørarbejde
Butikker
Entreprenørarbejde
Grønnedalsparken
Entreprenørarbejde
Jordbærmarken
Entreprenørarbejde
Pylon fundament
Anlæg/brolægning
Skødstrupbakken
Entreprenørarbejde
Strib
Entreprenørarbejde
Sydbyen
Entreprenørarbejde
Tarms nye genbrugsplads
Entreprenørarbejde
Tronkærgårdsvej