Hvem er vi?

En vestjysk entreprenør med vokseværk

Hos Spjald Entreprenørforretning as er vi eksperter i byggemodning og belægning. Vores maskiner og medarbejdere er gearet til at løse større og komplekse opgaver inden for nedbrydning, jord, beton, kloak, belægning og infrastruktur for både erhvervs- og offentlige kunder.

Kontakt os

Fra lille lokal biks til national spiller

Der er sket meget siden, Spjald Entreprenørforretning blev etableret i 2002. Fra en lille lokal entreprenør med bare 3 medarbejdere til i dag +50 medarbejdere. Fra små projekter for private og lokale erhverv til store projekter i hele landet for både erhvervs- og offentlige kunder.

En familievirksomhed med nye medlemmer

Det hele begyndte med Ove Kristensen, der efter at have ledet sin fars transport- og vognmandsforretning sammen med sine brødre valgte at etablere Spjald Entreprenørforretning i 2002. Efter seks års hårdt arbejde blev forretningen omdannet til et aktieselskab i 2008.

I januar 2017 købte Oves søn, Nicolas Anneberg, der er handelsøkonom, bygningskonstruktør og autoriseret kloakmester, sig ind i virksomheden.

Siden er Alexander Andreasen blevet partner i Spjald Entreprenørforretning as, hvor han i øvrigt begyndte som fejedreng og efterfølgende blev anlægsstruktørlærling. I dag er han ligesom Nicolas også bygningskonstruktør og autoristeret kloakmester. 

De tre driver i dag virksomheden videre med endnu større ambitioner for fremtiden.

Vi tror på hårdt arbejde, kvalitet og ansvarlighed

Selvom virksomheden er vokset, er rødderne stadig solidt plantet i den vestjyske mentalitet: Godt arbejde til en god pris – uanset om det er på et projekt i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til tiden. Vi lægger os ikke kun i selen for at leve op til vores kunders behov. Vi tager også ansvar for både omgivelser og miljø i alle vores opgaver. Ja, faktisk er vores mål at levere så godt et stykke arbejde, at vi bliver valgt igen og igen.

Kontakt os

20

års erfaring

+50

medarbejdere

+700

projekter

43,8 %

soliditetsgrad

Dygtige medarbejdere - med eller uden medalje

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor behandler vi dem også, som var de vores familie. Det kan både vi og de skrive under på. Det giver et godt arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere er motiverede til at levere et godt stykke arbejde – hver dag.

Uanset om det så er vores lærlinge, der vinder ikke bare DM, men også EM i Skills, eller vores garvede medarbejdere, som ikke lader sig stoppe af vind og vejr. Med så gode medarbejdere kan vi også garantere kvalitetsarbejde, der bliver afleveret til tiden.

Nogle af dem vi arbejder for igen og igen

Vi løser større opgaver for kunder i hele landet, og mange af vores kunder er så tilfredse med vores arbejde, at de vælger os gang på gang.

Vil I også have en fast samarbejdspartner, I ved, I kan stole på, er I meget velkomne til at kontakte os.

keyboard_arrow_up